0731.066.140 / 0744.304.636 office@acoperis-decra.ro

Decra pentru dezvoltatori imobiliari

Valoarea imobiliară a unei construcții este data de principalele caracteristici ale proiectului: locația, arhitectura, calitatea, durabilitatea si notorietatea materialelor folosite.
Sistemele de învelitori Decra răspund in totalitate cerințelor ce vizează atributele materialelor folosite.

DESIGN, CALITATE, DURABILITATE ȘI NOTORIETATE

Sunt dezvoltator imobiliar, de ce să aleg tigla metalică Decra?

Notorietate

Notorietatea grupului in domeniul hidroizolațiilor si a brandului Decra in domeniul acoperișurilor inclinate vor constitui fara îndoială un plus major în cartea de vizită a imobilului.

Calitate

Calitatea , durabilitatea precum și garanția sistemului de învelitoare Decra vor aduce de asemenea o creștere în evaluarea tehnico-financiară a imobilului.

Design

Nu în ultimul rând, design-ul țiglei Decra ce acoperă o gamă largă de opțiuni stilistice, poate completa estetic aproape orice stil architectural si de asemenea să se integreze ușor în orice context peisagistic.

Costuri scăzute

Scăderea costurilor totale ale construcției datorită greutații reduse a învelitorii si implicit a coborârii centrului de greutate al clădirii este înca un argument ce pledează cat se poate de convingător in favoarea acestei soluții.

Plus valoare imobiliară

Alegerea țiglei Decra pentru a vă proteja imobilul de intemperii este pe deplin justificată din toate punctele de vedere mai ales în cazul în care investiția se dorește a fi una viabilă pe termen lung sau una cu valoare imediată pe piața imobiliară.

Doriți să aflați mai multe detalii despre sistemul de acoperis Decra?

Telefon:
0731.066.140
0744.304.636

Email:
office@acoperis-decra.ro

Produse Decra

Decra Classic

Decra Classic

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Decra Classic propune o formă matură și consacrată, modelată de-a lungul timpului până la atingerea perfecțiunii estetice. Formatul de dimensiune mare, delimitat de o dublă profilare laterală și o curbură amplă la partea inferioară duc la un aspect fluid, modelat parcă de curgerea naturală a apei. Infațișarea de ansamblu ne duce cu gândul la acoperișurile caselor în stil neoromânesc ce încă mai pot fi admirate în centrele vechi ale orașelor din sudul Romaniei.

Decra Octava

Decra Octava

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Modulele țiglei metalice acoperită cu piatră naturală Decra Octava sunt proiectate să asigure un finisaj atractiv și economic pentru oriceacoperiș cu pantă de minim 12°. Sistemul, disponibil în patru culori, constă într-un modul de oțel cu galvanizare de calitate pe ambele fețe, dar cu aspectul țiglelor tradiționale.Protectia modulului avînd un miez de oțel de 0,45 mm se face prin zincare la rece cu un aliaj de AlZn având grosimea stratului depus de 150 g/mp.

Decra Roman

Decra Roman

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Modelul țiglei metalice Decra Roman a fost conceput pentru a veni în întampinarea unor nevoi arhitecturale specifice precum şi a dorinţei de a avea un acoperiş în stil clasic mediteranean.

Cu o greutate specifică redusă, etanşeitate perfectă în cazul condiţiilor meteo extreme fără a folosi nici un fel de sigilanţi şi o perioadă de viaţă de două generaţii, țigla metalică Decra Roman remediază practic toate neajunsurile pe care le are o învelitoare din olane tradiţionale.

Decra Strstos

Decra Strstos

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Tigla metalica cu piatra Decra Stratos este proiectată dimensional și ca formă să asigure un aspect rustic, atractiv și economic pentru toate acoperișurile cu înclinație de cel puțin 12°, specific zonelor de munte. Țigla metalică Decra Stratos oferă aspectul șindrilei din lemn tradițional , proiectată în doua variante constructive și anume 0,45 mm cu galvanizare la rece cu AlZn 150 g/mp, și 0,5 mm cu zincare la cald cu Zn 275 g/mp.

Decra este un acoperis de o calitate neegalata pana in prezent