0731.066.140 / 0744.304.636 office@acoperis-decra.ro

Sistemul de acoperis Decra

De la apariția sa pe piata europeana de profil, acum mai bine de 35 de ani, sistemul de acoperis Decra a devenit lider de piață în țările nordice, este un important jucător pe piața vestică, iar mai nou cucerește estul Europei prin calitate, performanță și estetică.

DECRA – ALEGE ACUM ACOPERISUL PERFECT!

Sistemul complet de acoperis Decra


Decra este in masura sa ofere sisteme complete invelitori pentru acoperis fabricate in cadrul Grupului, incepand cu tigla metalica acoperita cu granule de piatra naturala, sistemul de colectare si drenaj pluvial, folie anticondens si o gama completa de accesorii.

Decra va ofera posibilitatea sa alegeti dintre 4 modele de tigla metalica acoperita cu granule de piatra naturala, disponibile intr-o gama larga de culori.

Modulele Decra vin intr-o mare varietate de forme si finisaje, avand menirea sa ofere solutia perfecta pentru orice acoperis cu panta de minim 10°. Un sistem complex de accesorii, produse in fabrica sau profilate de catre distribuitorii autorizati in functie de necesitatile particulare fiecarui proiect, completeaza sistemul, conferindu-i o etanseitate perfecta. Practic, Decra reprezinta cea mai buna tigla metalica, oferindu-va garantia unui acoperis durabil, etans, cu finisaje deosebite si cu costuri de intretinere scazute.

Doriți să aflați mai multe detalii despre sistemul de acoperis Decra?

Telefon:
0731.066.140
0744.304.636

Email:
office@acoperis-decra.ro

Produse Decra

Decra Classic

Decra Classic

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Decra Classic propune o formă matură și consacrată, modelată de-a lungul timpului până la atingerea perfecțiunii estetice. Formatul de dimensiune mare, delimitat de o dublă profilare laterală și o curbură amplă la partea inferioară duc la un aspect fluid, modelat parcă de curgerea naturală a apei. Infațișarea de ansamblu ne duce cu gândul la acoperișurile caselor în stil neoromânesc ce încă mai pot fi admirate în centrele vechi ale orașelor din sudul Romaniei.

Decra Octava

Decra Octava

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Modulele țiglei metalice acoperită cu piatră naturală Decra Octava sunt proiectate să asigure un finisaj atractiv și economic pentru oriceacoperiș cu pantă de minim 12°. Sistemul, disponibil în patru culori, constă într-un modul de oțel cu galvanizare de calitate pe ambele fețe, dar cu aspectul țiglelor tradiționale.Protectia modulului avînd un miez de oțel de 0,45 mm se face prin zincare la rece cu un aliaj de AlZn având grosimea stratului depus de 150 g/mp.

Decra Roman

Decra Roman

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Modelul țiglei metalice Decra Roman a fost conceput pentru a veni în întampinarea unor nevoi arhitecturale specifice precum şi a dorinţei de a avea un acoperiş în stil clasic mediteranean.

Cu o greutate specifică redusă, etanşeitate perfectă în cazul condiţiilor meteo extreme fără a folosi nici un fel de sigilanţi şi o perioadă de viaţă de două generaţii, țigla metalică Decra Roman remediază practic toate neajunsurile pe care le are o învelitoare din olane tradiţionale.

Decra Strstos

Decra Strstos

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Tigla metalica cu piatra Decra Stratos este proiectată dimensional și ca formă să asigure un aspect rustic, atractiv și economic pentru toate acoperișurile cu înclinație de cel puțin 12°, specific zonelor de munte. Țigla metalică Decra Stratos oferă aspectul șindrilei din lemn tradițional , proiectată în doua variante constructive și anume 0,45 mm cu galvanizare la rece cu AlZn 150 g/mp, și 0,5 mm cu zincare la cald cu Zn 275 g/mp.

Decra este un acoperis de o calitate neegalata pana in prezent