0731.066.140 / 0744.304.636 office@acoperis-decra.ro

Decra pentru arhitecți și proiectanți

Începând cu aspectul tradițional al șindrilei si mergand mai departe cu profile și culori clasice sau futuriste, oferta stilistica Decra acopera cele mai exigente cerințe estetice.

DECRA ACOPERĂ CELE MAI EXIGENTE CERINȚE ESTETICE

Sunt arhitect, de ce să aleg tigla metalică Decra?

Greutate redusă

Greutatea redusă face ca această soluție de învelitoare pentru acoperiș sa fie viabilă in cazul oricarui tip de structura a imobilului, indiferent ca este vorba despre zidarie cu sâmburi, cadre de beton, lemn sau structură metalica. Insa cele mai importante avantaje pe care le conferă greutatea redusa apar în cazul renovărilor. Structurile afectate de trecerea timpului pot fi descărcate de greutatea specifică mare a unei învelitori din ceramică sau beton fară a pierde nimic din aspectul architectural original.

Soluția estetică potrivită

Indiferent de destinația si de tipicul construcției sau de contextul architectural local, în gama de produse Decra găsiți întotdeauna soluția estetică potrivită.

In permanență venim cu soluții noi

In permanență încercăm să venim cu soluții noi, atât din punct de vedere tehnic cât si al formei și culorilor. Am ajuns sa realizam forme complet noi, neinspirate din învelitorile tradiționale pentru acoperiș, care sa vină în completarea arhitecturii moderne.

Livrarea in șantier

Formatul mic și elasticitatea țiglelor dau un grad ridicat de flexibilitate în cadrul procesului de montaj fiind astfel soluția optimă pentru acoperișurile cu un grad ridicat de complexitate a arhitecturii, formelor si curburii învelitorii acoperisului.

Suport tehnic

La solicitarea dvs. vă oferim suport tehnic sau inspirațional în funcție de cerințele proiectului pe care il dezvoltati.

Doriți să aflați mai multe detalii despre sistemul de acoperis Decra?

Telefon:
0731.066.140
0744.304.636

Email:
office@acoperis-decra.ro

Produse Decra

Decra Classic

Decra Classic

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Decra Classic propune o formă matură și consacrată, modelată de-a lungul timpului până la atingerea perfecțiunii estetice. Formatul de dimensiune mare, delimitat de o dublă profilare laterală și o curbură amplă la partea inferioară duc la un aspect fluid, modelat parcă de curgerea naturală a apei. Infațișarea de ansamblu ne duce cu gândul la acoperișurile caselor în stil neoromânesc ce încă mai pot fi admirate în centrele vechi ale orașelor din sudul Romaniei.

Decra Octava

Decra Octava

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Modulele țiglei metalice acoperită cu piatră naturală Decra Octava sunt proiectate să asigure un finisaj atractiv și economic pentru oriceacoperiș cu pantă de minim 12°. Sistemul, disponibil în patru culori, constă într-un modul de oțel cu galvanizare de calitate pe ambele fețe, dar cu aspectul țiglelor tradiționale.Protectia modulului avînd un miez de oțel de 0,45 mm se face prin zincare la rece cu un aliaj de AlZn având grosimea stratului depus de 150 g/mp.

Decra Roman

Decra Roman

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Modelul țiglei metalice Decra Roman a fost conceput pentru a veni în întampinarea unor nevoi arhitecturale specifice precum şi a dorinţei de a avea un acoperiş în stil clasic mediteranean.

Cu o greutate specifică redusă, etanşeitate perfectă în cazul condiţiilor meteo extreme fără a folosi nici un fel de sigilanţi şi o perioadă de viaţă de două generaţii, țigla metalică Decra Roman remediază practic toate neajunsurile pe care le are o învelitoare din olane tradiţionale.

Decra Strstos

Decra Strstos

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Tigla metalica cu piatra Decra Stratos este proiectată dimensional și ca formă să asigure un aspect rustic, atractiv și economic pentru toate acoperișurile cu înclinație de cel puțin 12°, specific zonelor de munte. Țigla metalică Decra Stratos oferă aspectul șindrilei din lemn tradițional , proiectată în doua variante constructive și anume 0,45 mm cu galvanizare la rece cu AlZn 150 g/mp, și 0,5 mm cu zincare la cald cu Zn 275 g/mp.

Decra este un acoperis de o calitate neegalata pana in prezent