0731.066.140 / 0744.304.636 office@acoperis-decra.ro

Sistemul de acoperis Decra Cube

Profilul este presat dintr-un oțel de calitate superioară, cu grosimea de 0,75 mm. Acest oțel se folosește in exclusivitate pentru CUBE și nu il veti intalni la alte tipuri de invelitori.

DECRA CUBE – profilul potrivit oricărui tip de acoperiș

Decra Cube

Oțel de 0,75mm


Tigla metalică Decra Cube

Un model nonconformist

Profilul este presat dintr-un oțel de calitate superioară, cu grosimea de 0,75 mm. Acest oțel se folosește in exclusivitate pentru CUBE și nu il veti intalni la alte tipuri de invelitori.

  • Cube este elegant și durabil.
  • Este o nouă soluție pentru acoperișul dumneavoastra.
  • Tigla metalica Cube este testata în același mod ca Decra și are aceleași caracteristici solide.
  • Acoperisul Cube de la Icopal are o durată de viață lungă, indiferent de climă și ambient.
  • Ca o formă suplimentară de siguranta, acordăm 30 ani garanție nelimitativa pentru acest produs.
  • Recomandăm montajul in sistem ventilat, dar poate fi instalat si pe un acoperiș vechi

Noul profil Cube are un aspect modern. Are doar o șeptime din greutatea unui acoperis din țiglă de beton. Este ideal pentru toate tipurile de imobile și locații, indiferent dacă sunt nou construite sau renovate, rezidențiale sau comerciale, in mediul urban sau rural. Desigur, Cube vine cu un pachet complet de accesorii.

O gamă largă de accesorii completează sistemul. Fiecare modul al țiglei are marginea din față îndoită în jos și pe cea din spate îndoită în sus și este profilat astfel încât să asigure o suprapunere perfectă, atât pe orizontală cât și pe verticală. Dimensiunile la care sunt profilate modulele țiglei metalice Decra permit instalarea mai rapid și cu mai puține elemente de prindere decât în cazul țiglelor tradiționale.

Din momentul în care a fost instalat, acoperișul Decra este o invelitoare durabilă și cu costuri reduse de întreținere.

Doriți să aflați mai multe detalii despre sistemul de acoperis Decra Classic?

Telefon:
0731.066.140
0744.304.636

Email:
office@acoperis-decra.ro

Sistemul complet de acoperis Decra


Decra este in masura sa ofere sisteme complete invelitori pentru acoperis fabricate in cadrul Grupului, incepand cu tigla metalica acoperita cu granule de piatra naturala, sistemul de colectare si drenaj pluvial, folie anticondens si o gama completa de accesorii.

Decra va ofera posibilitatea sa alegeti dintre 4 modele de tigla metalica acoperita cu granule de piatra naturala, disponibile intr-o gama larga de culori.

Modulele Decra vin intr-o mare varietate de forme si finisaje, avand menirea sa ofere solutia perfecta pentru orice acoperis cu panta de minim 10°. Un sistem complex de accesorii, produse in fabrica sau profilate de catre distribuitorii autorizati in functie de necesitatile particulare fiecarui proiect, completeaza sistemul, conferindu-i o etanseitate perfecta. Practic, Decra reprezinta cea mai buna tigla metalica, oferindu-va garantia unui acoperis durabil, etans, cu finisaje deosebite si cu costuri de intretinere scazute.

Decra este un acoperis de o calitate neegalata pana in prezent