0731.066.140 / 0744.304.636 office@acoperis-decra.ro

Sistemul de acoperis Decra Octava

Modulele de tiglă metalică, acoperită cu piatră naturală, Decra Octava sunt proiectate să asigure un finisaj atractiv și economic pentru orice tip de acoperiș.

DECRA Octava – profilul potrivit oricărui tip de acoperiș

Decra Octava

Decra Octava

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Țigla metalică cu acoperire de piatră Decra Octava, disponibil în patru culori, constă într-un modul de oțel cu galvanizare de calitate pe ambele fețe, dar cu aspectul țiglelor tradiționale.
Protectia modulului avînd un miez de oțel de 0,45 mm se face prin zincare la rece cu un aliaj de AlZn având grosimea stratului depus de 150 g/mp. Panta minimă este de 12°.

Țigla metalică Decra Octava are o greutate mică ceea ce duce la realizarea de economii la proiectarea și execuția șarpentei și a structurii de rezistență.

Datorita granulelor aplicate pe suprafața superioară a țiglei metalice Decra Octava ICOPAL, în timpul iernii zăpada nu alunecă spre drenaj și din acest motiv nu sunt necesare parazăpezi, reducând astfel costurile

O gamă largă de accesorii completează sistemul. Fiecare modul al țiglei are marginea din față îndoită în jos și pe cea din spate îndoită în sus și este profilat astfel încât să asigure o suprapunere perfectă, atât pe orizontală cât și pe verticală. Dimensiunile la care sunt profilate modulele țiglei metalice Decra permit instalarea mai rapid și cu mai puține elemente de prindere decât în cazul țiglelor tradiționale.

Din momentul în care a fost instalat, acoperișul Decra este o invelitoare durabilă și cu costuri reduse de întreținere.

Doriți să aflați mai multe detalii despre sistemul de acoperis Decra Classic?

Telefon:
0731.066.140
0744.304.636

Email:
office@acoperis-decra.ro

Sistemul complet de acoperis Decra


Decra este in masura sa ofere sisteme complete invelitori pentru acoperis fabricate in cadrul Grupului, incepand cu tigla metalica acoperita cu granule de piatra naturala, sistemul de colectare si drenaj pluvial, folie anticondens si o gama completa de accesorii.

Decra va ofera posibilitatea sa alegeti dintre 4 modele de tigla metalica acoperita cu granule de piatra naturala, disponibile intr-o gama larga de culori.

Modulele Decra vin intr-o mare varietate de forme si finisaje, avand menirea sa ofere solutia perfecta pentru orice acoperis cu panta de minim 10°. Un sistem complex de accesorii, produse in fabrica sau profilate de catre distribuitorii autorizati in functie de necesitatile particulare fiecarui proiect, completeaza sistemul, conferindu-i o etanseitate perfecta. Practic, Decra reprezinta cea mai buna tigla metalica, oferindu-va garantia unui acoperis durabil, etans, cu finisaje deosebite si cu costuri de intretinere scazute.

Decra este un acoperis de o calitate neegalata pana in prezent