decra icons3 tigla metalica cu acoperire de piatra

Sistemul de acoperis

Decra pentru acasa

Atunci cand alegem acoperisul din tigla metalica pentru locuinta noastră, facem apel la criterii subiective, cum ar fi bugetul estimat, culoarea sau designul (clasic, mediteranean, rustic etc.).

Vorbim însă despre o investitie pe termen lung, poate chiar pentru o viata și este foarte important sa avem in vedere si o serie de criterii obiective de selectie.

tigla metalica decra unic importator

CUM ALEGEM ACOPERISUL PERFECT?

outline

Servicii Decra Construct

alegand sa lucrezi cu noi beneficiezi de urmatoarele servicii:

masuratoare acoperis tigla metalica cu acoperire de piatra

MASURATORI

ACOPERIS

Masuram si determinam parametri optimi de implementare proiect

calcul deviz tigla metalica cu acoperire de piatra

INTOCMIRE

DEVIZ

Detaliat si corect cu toate produsele si preturile unitare

consiliere tigla metalica cu acoperire de piatra

SERVICII

CONSILIERE

Masuram si determinam parametri optimi de implementare proiect

montaj acoperis tigla metalica cu acoperire de piatra

MONTAJ

ACOPERIS

Echipe proprii in Bucuresti si echipele distribuitorilor in alte zone

transport tigla metalica cu acoperire de piatra

TRANSPORT

RAPID

Asiguram transport in orice localitate sau oras din Romania

garantie tigla metalica cu acoperire de piatra

GARANTIE

POSTMONTAJ

Oferim garantie pentru produse si manopera

Cum aleg cel mai bun acoperiș?

rezistent la apa 1 tigla metalica cu acoperire de piatra

Un acoperis perfect etans

Nu incape indoiala, cel mai bun acoperis este totodata un acoperis etans, care nu permite infiltratii de apa, indiferent de cantitatea, frecventa sau violenta precipitatiilor.

Etanseitatea sistemelor de acoperisuri Decra

Sistemul de invelitoare pentru acoperis cu tigla metalica cu piatra naturala Decra este perfect etans chiar si la pante mici, de pana la 8º, datorita dublei suprapuneri, verticale si orizontale a elementelor.

Sistemele de acoperire cu tigla metalica Decra nu folosesc niciun fel de sigilanti sau etansanti, bazandu-se exclusiv pe imbinarea tiglelor in sens invers curgerii apei. Neexistand sigilanti sau etansanti care sa fie supusi deteriorarii in timp, etanseitatea acoperisului este garantata.

Etanseitatea sistemelor de fixare Decra

Fixarea tiglelor metalice Decra se realizeaza in sens invers suprapunerii astfel incat etanseitatea este asigurata de curgerea naturala a apei. Neavand nici un fel de garnituri sau etansanti predispusi la imbatranire, acest sistem de fixare va ramane etans pe toata perioada de utilizare a acoperisului.

Rezistenta mecanica a acoperisului

Tiglele metalice Decra sunt de fapt un material compozit construit pe baza unui suport din otel, drept pentru care reactia tiglelor in cazul solicitarilor mecanice va copia comportamentul otelului. O deformare elastica urmata de o deformare plastica in cazul unor solicitari extreme insa materialul nu se poate distruge intr-o asemenea masura incat sa pericliteze etanseitatea acoperisului ca in cazul spargerii unei tigle metalice sau din beton de exemplu.

Elementele de asamblare sunt fixate perpendicular pe directia de smulgere, atat prin tigle, cat si prin sipca suport, ceea ce face ca sistemul sa fie practic indestructibil.

vreme rea tigla metalica cu acoperire de piatra

Un acoperis durabil

Durata de viata acoperisului este data de durabilitatea tiglei si a sistemului de fixare.

Tigla metalica Decra are o perioada de viata de pana la doua generatii.

Structura compacta a tiglei metalice Decra nu permite absorbtia apei, ceea ce inlatura riscul deteriorarii in urma proceselor repetate de inghet /dezghet

Tiglele Decra isi mentin elasticitatea straturilor constituente la variatii de temperatura de peste 100º C. Practic, tigla isi pastreaza stabilitatea in conditii de dilatare/contractare extreme

Tigla metalica acoperita cu piatra naturala Decra, confera rezistenta la radiatii UV, ceea ce asigura rezistenta culorilor, cat si protectia straturilor inferioare

fono izolant tigla metalica cu acoperire de piatra

Un acoperis fonoizolant

Capacitatile de izolare fonica nu pot fi ignorate atunci cand alegem cel mai bun acoperis pentru locuinta noastra, spatiu pe care ni-l dorim o oaza de liniste si confort

Capacitatile de izolare fonica ale tiglei metalice Decra

Tiglele Decra inregistreaza un nivel de zgomot de doar 65 Db sub actiunea ploii torentiale, incadrandu-se cu succes in toate normele europene de profil.

Tigla Decra concureaza cu cele mai performante sisteme de invelitori pentru acoperis din punct de vedere al fonoizolarii.

aer curat 1 tigla metalica cu acoperire de piatra

Un acoperis termoizolant

Atunci cand alegem cel mai bun sistem de acoperis, trebuie sa gandim in perspectiva si sa luam in calcul inclusiv implicatiile asupra confortului termic.

Capacitatile termoizolante ale tiglei metalice Decra

Montajul pe caroiaj de sipca longitudinala si transversala creeaza un spatiu intre tigla si termoizolatie prin care se formeaza un curent de aer ascendent atunci cand invelitoarea este incalzita de razele soarelui. Efectul este o subventilare ce va duce la scaderea temperaturii in mansarda pe timp de vara.

In timpul sezonului rece, tirajul natural dispare, iar perna de aer dintre invelitoare si termoizolatie devine statica, aducand un plus de izolare termica in structura acoperisului.

constructie si montaj tigla metalica cu acoperire de piatra

Un acoperis usor de montat

Dificultatea montarii acoperisului ar trebui sa te intereseze indiferent daca iti vei monta singur acoperisul sau vei apela la o echipa de specialisti. In acest din urma caz, dificultatea montarii acoperisului se va reflecta fara indoiala in costul lucrarii.

Specificul montarii sistemelor de acoperis Decra

Modulele Decra se instaleaza mai rapid decat sistemele obisnuite deoarece au nevoie de mai putine puncte de fixare pe metrul patrat

Fiecare modul Decra are o arie de acoperire efectiva mult mai mare decat alte sisteme de tigla traditionala.

Datorita avantajelor date de instalarea uscata, sistemul Decra poate fi montat in orice conditii meteo. Spre deosebire de sistemele Decra, tiglele traditionale care necesita mortar sau ciment nu se pot monta daca ploua sau e frig afara, iar panourile mari din tigle metalice obisnuite nu se pot monta in conditii de vant puternic.

guarantee 2 tigla metalica cu acoperire de piatra

Un acoperis garantat de producator

Garantia oferita de producator este fara indoiala unul dintre cele mai importante criterii in functie de care alegem cel mai bun acoperis pentru casa noastra.

Garantia oferita pentru sistemele de acoperis Decra

Modulele Decra se instaleaza mai rapid decat sistemele obisnuite deoarece au nevoie de mai putine puncte de fixare pe metrul patrat

Fiecare modul Decra are o arie de acoperire efectiva mult mai mare decat alte sisteme de tigla traditionala.

Datorita avantajelor date de instalarea uscata, sistemul Decra poate fi montat in orice conditii meteo. Spre deosebire de sistemele Decra, tiglele traditionale care necesita mortar sau ciment nu se pot monta daca ploua sau e frig afara, iar panourile mari din tigle metalice obisnuite nu se pot monta in conditii de vant puternic.

economic tigla metalica cu acoperire de piatra

Un acoperis economic

Am vazut ca factori cum ar fi etanseitatea, durabilitatea rezistenta si garantia sistemului sunt de importanta capitala in alegerea unui acoperis pentru locuinta. Cu toate acestea, in final, fiecare dintre noi vom analiza raportul calitate-pret, inainte de a alege cel mai bun acoperis pentru casa.

De ce sunt sistemele de acoperisuri Decra economice

Invelitoarea Decra are o greutate de 7 ori mai mica decat tigla ceramica sau din beton, ceea ce determina o reducere semnificativa de costuri, fara efecte negative in ceea ce priveste calitatea constructiei. Greutatea mai mica a tiglelor Decra permite proiectantilor sa execute proiecte in care sunt specificate mult mai putine materiale pentru fundatie, structura de rezistenta, precum si la sarpanta de lemn.

Pe termen lung, acoperisul Decra permite economii datorita duratei lungi de viata fara necesitatea oricarei activitati de mentenanta precum si datorita capacitatilor termoizolante a sistemului subventilat

In concluzie, cel mai bun acoperis nu este doar cel care ne place sau este la moda, ci acoperisul cel mai etans, durabil si rezistent. Usor de montat, economic, fiind in acelasi timp termoizolant si fonoizolant si, nu in ultimul rand, garantat pentru o perioada cat mai mare de timp de catre producator. Acoperisul perfect. Fara compromisuri. Decra, de la Icopal.

Doriți să aflați mai multe detalii despre sistemul de acoperis Decra?


intreaba 4 1 tigla metalica cu acoperire de piatra

Mobil:

Telefon:

0213 145 399

E-mail:

office@acoperis-decra.ro

profil decra classic tigla metalica cu acoperire de piatra

Decra

Classic

Oțel acoperit cu roca vulcanică

Decra Classic propune o formă matură și consacrată, modelată de-a lungul timpului până la atingerea perfecțiunii estetice. Formatul de dimensiune mare, delimitat de o dublă profilare laterală și o curbură amplă la partea inferioară duc la un aspect fluid, modelat parcă de curgerea naturală a apei. Infațișarea de ansamblu ne duce cu gândul la acoperișurile caselor în stil neoromânesc ce încă mai pot fi admirate în centrele vechi ale orașelor din sudul Romaniei.

profil decra stratos tigla metalica cu acoperire de piatra

Decra

Stratos L

Oțel acoperit cu roca vulcanică

Tigla metalica acoperita cu piatra Decra Stratos L este proiectată dimensional și ca formă să asigure un aspect rustic, atractiv și economic pentru toate acoperișurile cu înclinație de cel puțin 12°, specific zonelor de munte. Țigla metalică Decra Stratos oferă aspectul șindrilei din lemn tradițional , cu toate beneficiile unui acoperiș modern.

Profil tabla plana Decra

Tabla plana

Decra

Oțel acoperit cu roca vulcanică

Tabla plană Decra a fost concepută pentru a completa exigențele unui sistem complet de acoperiș premium și pentru a veni în întampinarea unor nevoi arhitecturale specifice.

Cu finisaj din piatră naturală, are o greutate specifică redusă, etanşeitate perfectă şi o perioadă de viaţă de două generaţii. Este disponibilă în toată gama de culori Decra, pentru a permite finisajele inerente unui acoperiș modern și pentru a facilita lucrări arhitecturale deosebite.

profil decra qube tigla metalica cu acoperire de piatra

Decra

Qube

Oțel acoperit cu pudra polimerică

Tigla metalica Decra Qube este o nouă soluție pentru acoperișul dumneavoastra.

Acoperisul Decra Qube are o durată de viață mare, indiferent de climă și ambient.

Ca o formă suplimentară de siguranta, acordăm 40 ani garanție pentru acest produs.

Noul profil Qube are un aspect modern. Are doar 1/7 din greutatea unui acoperis din țiglă de beton. Desigur, Decra Cube vine cu un pachet complet de accesorii.

Profil Decra Egance Matt

Decra

Elegance Matt

Oțel acoperit cu pudra polimerică

Profilul DECRA Elegance simbolizeaza eficiența și simplitatea. Tiglele Elegance reflecta maiestria si vesnicia generatiilor anterioare si inspiratia arhitectilor si designer-ilor zilelor noastre. Este un profil cu finisaj mat, cu nervuri pronuntate, creat pe modelul tiglei trase, care adauga distinctie oricarei case.

Aspectul este clasic si intruneste calitatile tiglei ceramice.

Modulele sun disponibile cu finisaj satinat sau lucios. Panta minima a invelitorii este de 12°.

Profil Decra Egance Brilliance

Decra

Elegance Brilliance

Oțel acoperit cu pudra polimerică

Profilul DECRA Elegance Brilliance simbolizeaza eficiența și simplitatea. Tiglele Elegance reflecta maiestria si vesnicia generatiilor anterioare si inspiratia arhitectilor si designer-ilor zilelor noastre. Este un profil cu finisaj lucios, cu nervuri pronuntate, creat pe modelul tiglei trase, care adauga distinctie oricarei case.

Aspectul este clasic si intruneste calitatile tiglei ceramice.

Modulele sun disponibile cu finisaj satinat sau lucios. Panta minima a invelitorii este de 12°.

Contacteaza-ne!
Te putem ajuta?
Buna ziua!
Va pot ajuta cu ceva?