Mobil: 0758.758.505 Tel: 0213.145.399 office@acoperis-decra.ro

Decra pentru constructori

Multitudinea caracteristicilor pozitive cumulate în această învelitoare, o transformă în alegerea preferată a rooferilor și constructorilor.

Ubic Importator Decra pentru Roamania

ALEGEREA PERFECTĂ A ROOFERILOR ȘI CONSTRUCTORILOR

Sunt constructor, de ce să aleg tigla metalică Decra?

Greutate redusă

Greutatea redusă și ambalarea compactă reclamă o logistică minimă in cadrul procesului de aprovizionare, manipulare si montaj.

Montaj simplu

Montajul simplu, etanșeitatea bazată exclusiv pe îmbinarea în sens invers curgerii apei precum și lipsa oricaror elemente sau materiale adiționale de “sigilare” hidro cu specificații profesionale de montaj duc la costuri mici si timpi reduși de execuție.

Asistența tehnică

Instrucțiunile de montaj precum și asistența tehnică la instalare vin în sprijinul celor care se întâlnesc pentru prima dată cu acest tip de învelitoare sau cu o tipodimensiune nouă din gama Decra.

Livrarea in șantier

Livrarea in șantier este de asemenea un avantaj notabil atunci cand nu există facilitațile logistice necesare realizării acestui lucru.

Doriți să aflați mai multe detalii despre sistemul de acoperis Decra?

Mobil:
0758.758.505

Telefon:
0213.145.399

Email:
office@acoperis-decra.ro

Profile Decra

Decra Classic

Decra Classic

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Decra Classic propune o formă matură și consacrată, modelată de-a lungul timpului până la atingerea perfecțiunii estetice. Formatul de dimensiune mare, delimitat de o dublă profilare laterală și o curbură amplă la partea inferioară duc la un aspect fluid, modelat parcă de curgerea naturală a apei. Infațișarea de ansamblu ne duce cu gândul la acoperișurile caselor în stil neoromânesc ce încă mai pot fi admirate în centrele vechi ale orașelor din sudul Romaniei.

Decra Stratos L

Decra Stratos L

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Tigla metalica cu piatra Decra Stratos L este proiectată dimensional și ca formă să asigure un aspect rustic, atractiv și economic pentru toate acoperișurile cu înclinație de cel puțin 12°, specific zonelor de munte. Țigla metalică Decra Stratos oferă aspectul șindrilei din lemn tradițional , cu toate beneficiile unui acoperiș modern.

Tabla plana Decra

Tabla plana Decra

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Tabla plană Decra a fost concepută pentru a completa exigențele unui sistem complet de acoperiș premium și pentru a veni în întampinarea unor nevoi arhitecturale specifice .

Cu finisaj din piatră naturală, are o greutate specifică redusă, etanşeitate perfectă şi o perioadă de viaţă de două generaţii. Este disponibilă în toată gama de culori Decra, pentru a permite finisajele inerente unui acoperiș modern și pentru a facilita lucrări arhitecturale deosebite.

Decra Qube

Decra Qube

Oțel acoperit cu pudra polimerică


Qube este o nouă soluție pentru acoperișul dumneavoastra.
Acoperisul Decra Qube are o durată de viață mare, indiferent de climă și ambient.
Ca o formă suplimentară de siguranta, acordăm 40 ani garanție pentru acest produs.
Noul profil Qube are un aspect modern. Are doar 1/7 din greutatea unui acoperis din țiglă de beton. Desigur, Cube vine cu un pachet complet de accesorii.

Decra Elegance Matt

Decra Elegance Matt

Oțel acoperit cu pudra polimerică


Profilul DECRA Elegance simbolizeaza eficiența și simplitatea. Tiglele Elegance reflecta maiestria si vesnicia generatiilor anterioare si inspiratia arhitectilor si designer-ilor zilelor noastre. Este un profil cu finisaj mat, cu nervuri pronuntate, creat pe modelul tiglei trase, care adauga distinctie oricarei case.
Aspectul este clasic si intruneste calitatile tiglei ceramice.
Modulele sun disponibile cu finisaj satinat sau lucios. Panta minima a invelitorii este de 12°.

Decra Elegance Brilliance

Decra Elegance Brilliance

Oțel acoperit cu pudra polimerică


Profilul DECRA Elegance Brilliance simbolizeaza eficiența și simplitatea. Tiglele Elegance reflecta maiestria si vesnicia generatiilor anterioare si inspiratia arhitectilor si designer-ilor zilelor noastre. Este un profil cu finisaj lucios, cu nervuri pronuntate, creat pe modelul tiglei trase, care adauga distinctie oricarei case.
Aspectul este clasic si intruneste calitatile tiglei ceramice.
Modulele sun disponibile cu finisaj satinat sau lucios. Panta minima a invelitorii este de 12°.

un acoperis de o calitate neegalata pana in prezent