Mobil: 0758.758.505 Tel: 0213.145.399 office@acoperis-decra.ro

Decra pentru dezvoltatori imobiliari

Valoarea imobiliară a unei construcții este data de principalele caracteristici ale proiectului: locația, arhitectura, calitatea, durabilitatea si notorietatea materialelor folosite.
Sistemele de învelitori Decra răspund in totalitate cerințelor ce vizează atributele materialelor folosite.

Ubic Importator Decra pentru Roamania

DESIGN, CALITATE, DURABILITATE ȘI NOTORIETATE

Sunt dezvoltator imobiliar, de ce să aleg tigla metalică Decra?

Notorietate

Notorietatea grupului in domeniul hidroizolațiilor si a brandului Decra in domeniul acoperișurilor inclinate vor constitui fara îndoială un plus major în cartea de vizită a imobilului.

Calitate

Calitatea , durabilitatea precum și garanția sistemului de învelitoare Decra vor aduce de asemenea o creștere în evaluarea tehnico-financiară a imobilului.

Design

Nu în ultimul rând, design-ul țiglei Decra ce acoperă o gamă largă de opțiuni stilistice, poate completa estetic aproape orice stil architectural si de asemenea să se integreze ușor în orice context peisagistic.

Costuri scăzute

Scăderea costurilor totale ale construcției datorită greutații reduse a învelitorii si implicit a coborârii centrului de greutate al clădirii este înca un argument ce pledează cat se poate de convingător in favoarea acestei soluții.

Plus valoare imobiliară

Alegerea țiglei Decra pentru a vă proteja imobilul de intemperii este pe deplin justificată din toate punctele de vedere mai ales în cazul în care investiția se dorește a fi una viabilă pe termen lung sau una cu valoare imediată pe piața imobiliară.

Doriți să aflați mai multe detalii despre sistemul de acoperis Decra?

Mobil:
0758.758.505

Telefon:
0213.145.399

Email:
office@acoperis-decra.ro

Profile Decra

Decra Classic

Decra Classic

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Decra Classic propune o formă matură și consacrată, modelată de-a lungul timpului până la atingerea perfecțiunii estetice. Formatul de dimensiune mare, delimitat de o dublă profilare laterală și o curbură amplă la partea inferioară duc la un aspect fluid, modelat parcă de curgerea naturală a apei. Infațișarea de ansamblu ne duce cu gândul la acoperișurile caselor în stil neoromânesc ce încă mai pot fi admirate în centrele vechi ale orașelor din sudul Romaniei.

Decra Stratos L

Decra Stratos L

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Tigla metalica cu piatra Decra Stratos L este proiectată dimensional și ca formă să asigure un aspect rustic, atractiv și economic pentru toate acoperișurile cu înclinație de cel puțin 12°, specific zonelor de munte. Țigla metalică Decra Stratos oferă aspectul șindrilei din lemn tradițional , cu toate beneficiile unui acoperiș modern.

Tabla plana Decra

Tabla plana Decra

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Tabla plană Decra a fost concepută pentru a completa exigențele unui sistem complet de acoperiș premium și pentru a veni în întampinarea unor nevoi arhitecturale specifice .

Cu finisaj din piatră naturală, are o greutate specifică redusă, etanşeitate perfectă şi o perioadă de viaţă de două generaţii. Este disponibilă în toată gama de culori Decra, pentru a permite finisajele inerente unui acoperiș modern și pentru a facilita lucrări arhitecturale deosebite.

Decra Qube

Decra Qube

Oțel acoperit cu pudra polimerică


Qube este o nouă soluție pentru acoperișul dumneavoastra.
Acoperisul Decra Qube are o durată de viață mare, indiferent de climă și ambient.
Ca o formă suplimentară de siguranta, acordăm 40 ani garanție pentru acest produs.
Noul profil Qube are un aspect modern. Are doar 1/7 din greutatea unui acoperis din țiglă de beton. Desigur, Cube vine cu un pachet complet de accesorii.

Decra Elegance Matt

Decra Elegance Matt

Oțel acoperit cu pudra polimerică


Profilul DECRA Elegance simbolizeaza eficiența și simplitatea. Tiglele Elegance reflecta maiestria si vesnicia generatiilor anterioare si inspiratia arhitectilor si designer-ilor zilelor noastre. Este un profil cu finisaj mat, cu nervuri pronuntate, creat pe modelul tiglei trase, care adauga distinctie oricarei case.
Aspectul este clasic si intruneste calitatile tiglei ceramice.
Modulele sun disponibile cu finisaj satinat sau lucios. Panta minima a invelitorii este de 12°.

Decra Elegance Brilliance

Decra Elegance Brilliance

Oțel acoperit cu pudra polimerică


Profilul DECRA Elegance Brilliance simbolizeaza eficiența și simplitatea. Tiglele Elegance reflecta maiestria si vesnicia generatiilor anterioare si inspiratia arhitectilor si designer-ilor zilelor noastre. Este un profil cu finisaj lucios, cu nervuri pronuntate, creat pe modelul tiglei trase, care adauga distinctie oricarei case.
Aspectul este clasic si intruneste calitatile tiglei ceramice.
Modulele sun disponibile cu finisaj satinat sau lucios. Panta minima a invelitorii este de 12°.

un acoperis de o calitate neegalata pana in prezent