0731.066.140 / 0744.304.636 office@acoperis-decra.ro

Sistemul de acoperis Decra

De la apariția sa pe piata europeana de profil, acum mai bine de 35 de ani, sistemul de acoperis Decra a devenit lider de piață în țările nordice, este un important jucător pe piața vestică, iar mai nou cucerește estul Europei prin calitate, performanță și estetică.

DECRA – ALEGE ACUM ACOPERISUL PERFECT!

Sistemul complet de acoperis Decra


Decra este in masura sa ofere sisteme complete invelitori pentru acoperis fabricate in cadrul Grupului, incepand cu tigla metalica acoperita cu granule de piatra naturala, sistemul de colectare si drenaj pluvial, folie anticondens si o gama completa de accesorii.

Decra va ofera posibilitatea sa alegeti dintre 4 modele de tigla metalica acoperita cu granule de piatra naturala, disponibile intr-o gama larga de culori.

Modulele Decra vin intr-o mare varietate de forme si finisaje, avand menirea sa ofere solutia perfecta pentru orice acoperis cu panta de minim 10°. Un sistem complex de accesorii, produse in fabrica sau profilate de catre distribuitorii autorizati in functie de necesitatile particulare fiecarui proiect, completeaza sistemul, conferindu-i o etanseitate perfecta. Practic, Decra reprezinta cea mai buna tigla metalica, oferindu-va garantia unui acoperis durabil, etans, cu finisaje deosebite si cu costuri de intretinere scazute.

Doriți să aflați mai multe detalii despre sistemul de acoperis Decra?

Telefon:
0731.066.140
0744.304.636

Email:
office@acoperis-decra.ro

Profile Decra

Decra Classic

Decra Classic

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Decra Classic propune o formă matură și consacrată, modelată de-a lungul timpului până la atingerea perfecțiunii estetice. Formatul de dimensiune mare, delimitat de o dublă profilare laterală și o curbură amplă la partea inferioară duc la un aspect fluid, modelat parcă de curgerea naturală a apei. Infațișarea de ansamblu ne duce cu gândul la acoperișurile caselor în stil neoromânesc ce încă mai pot fi admirate în centrele vechi ale orașelor din sudul Romaniei.

Decra Stratos L

Decra Stratos L

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Tigla metalica cu piatra Decra Stratos este proiectată – dimensional și ca formă – să asigure un aspect rustic, atractiv și economic pentru toate acoperișurile cu înclinație de cel puțin 12°, specific zonelor de munte. Țigla metalică Decra Stratos oferă aspectul șindrilei din lemn tradițional ,dar are toate avantajele unui acoperiș modern și ușor, realizat din tablă de 0,45 mm cu acoperire de ZM 250 g/mp.

Tabla plana Decra

Tabla plana Decra

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Tabla plană Decra a fost concepută pentru a completa exigențele unui sistem complet de acoperiș premium și pentru a veni în întampinarea unor nevoi arhitecturale specifice .

Cu finisaj din piatră naturală, are o greutate specifică redusă, etanşeitate perfectă şi o perioadă de viaţă de două generaţii. Este disponibilă în toată gama de culori Decra, pentru a permite finisajele inerente unui acoperiș modern și pentru a facilita lucrări arhitecturale deosebite.

Decra Qube

Decra Qube

Oțel acoperit cu pudra polimerică


Qube este o nouă soluție pentru acoperișul dumneavoastra.
Acoperisul Decra Qube are o durată de viață mare, indiferent de climă și ambient.
Ca o formă suplimentară de siguranta, acordăm 40 ani garanție pentru acest produs.
Noul profil Qube are un aspect modern. Are doar 1/7 din greutatea unui acoperis din țiglă de beton. Desigur, Cube vine cu un pachet complet de accesorii.

Decra Elegance Matt

Decra Elegance Matt

Oțel acoperit cu pudra polimerică


Profilul DECRA Elegance simbolizeaza eficiența și simplitatea. Tiglele Elegance reflecta maiestria si vesnicia generatiilor anterioare si inspiratia arhitectilor si designer-ilor zilelor noastre. Este un profil cu finisaj mat, cu nervuri pronuntate, creat pe modelul tiglei trase, care adauga distinctie oricarei case.
Aspectul este clasic si intruneste calitatile tiglei ceramice.
Modulele sun disponibile cu finisaj satinat sau lucios. Panta minima a invelitorii este de 12°.

Decra Elegance Brilliance

Decra Elegance Brilliance

Oțel acoperit cu pudra polimerică


Profilul DECRA Elegance Brilliance simbolizeaza eficiența și simplitatea. Tiglele Elegance reflecta maiestria si vesnicia generatiilor anterioare si inspiratia arhitectilor si designer-ilor zilelor noastre. Este un profil cu finisaj lucios, cu nervuri pronuntate, creat pe modelul tiglei trase, care adauga distinctie oricarei case.
Aspectul este clasic si intruneste calitatile tiglei ceramice.
Modulele sun disponibile cu finisaj satinat sau lucios. Panta minima a invelitorii este de 12°.

un acoperis de o calitate neegalata pana in prezent