Mobil: 0758.758.505 Tel: 0213.145.399 office@acoperis-decra.ro

Sistemul de acoperis Decra

De la apariția sa pe piata europeana de profil, acum mai bine de 35 de ani, sistemul de acoperis Decra a devenit lider de piață în țările nordice, este un important jucător pe piața vestică, iar mai nou cucerește estul Europei prin calitate, performanță și estetică.

Ubic Importator Decra pentru Roamania
Decra - detalii

DECRA – ALEGE ACUM ACOPERISUL PERFECT!

SISTEMUL COMPLET DE ACOPERIȘ DECRA

Prezentare

Decra este in masura sa ofere sisteme complete de învelitori pentru acoperiș. Începand cu tigla metalică acoperită cu granule de piatra naturala, sistemul de colectare si drenaj pluvial, folie anticondens si o gama completa de accesorii.

Decra va ofera posibilitatea sa alegeti acoperișul preferat: model, finisaj și culoare. Fie că optați pentru module de tigla metalica acoperitae cu granule de piatră naturală, sau pentru cele finisate cu pudră polimerică, trebuie să știți că alegeți un acoperiș premium.

Modulele Decra vin intr-o mare varietate de forme si finisaje, avand menirea sa ofere solutia perfecta pentru orice acoperis cu panta de minim 10°. Un sistem complex de accesorii completeaza sistemul, conferindu-i o etanseitate perfecta. Accesoriile pot fi produse in fabrica sau profilate de catre distribuitorii autorizati, in functie de necesitatile și particularitățile fiecărui proiect. Practic, Decra reprezinta cea mai buna tigla metalica, oferindu-va garantia unui acoperis durabil, etans, cu finisaje deosebite si cu costuri de intretinere scazute.

Acoperis Decra
Acoperis Decra pentru arhitecti

Tehnologia de montaj

Montajul se poate începe din stânga (panoul din dreapta peste cel din stânga), sau din dreapta (panoul din stânga peste cel din dreapta). Pentru maximum de performanță și pentru un aspect plăcut, între rânduri trebuie să existe un decalaj de cel puțin o placă.

Panourile se montează pe rigle paralele dispuse la distanța specificată de producător.
Marginea frontală a modulului se suprapune cu cea posterioară a următorului modul, oferind o rezistență mecanică deosebită și un grad ridicat de etanșeitate.
Fiecare panou este securizat cu 4 cuie în marginea din față, și 4 în partea din spate, în afara cursului apei. Fiecare panou sau accesoriu poate fi tăiat sau modelat în forma impusă de modelul acoperișului. Este important să folosiți uneltele și echipamentele pentru montaj recomandate de Decra.

Decra detalii

Accesorii

Vă oferim o gamă largă de accesorii care se integrează perfect cu profilul.
▪ Coame
Vă punem la dispoziție trei modele de coame cu închiderile aferente: drepte, rectangulare și rotunde.
▪ Dolii, pazii, borduri și finisaje
Pentru realizarea unui acoperiș complet funcțional și estetic, vă punem la dispoziție toată gama de accesorii: dolii, pazii, șorțuri de streașină, borduri, elemente de racord…
▪ Alte accesorii
Sisteme de ventilație, ferestre de acces pe acoperiș, ferestre de mansardă, scări de acces, panouri solare…
▪ Unelte și echipamente de montaj
Tot ce aveți nevoie pentru montaj: cuie, clești de fălțuit, ghilotine …
Pentru o listă completă a accesoriilor și pentru informații detaliate privind instalarea unui acoperiș Decra®, vă rugăm să ne contactați.

Decra vent-g110
Decra vent-g2

Doriți să aflați mai multe detalii despre sistemul de acoperis Decra?

Mobil:
0758.758.505

Telefon:
0213.145.399

Email:
office@acoperis-decra.ro

un acoperis de o calitate neegalata pana in prezent