Mobil: 0758.758.505 Tel: 0213.145.399 office@acoperis-decra.ro

Decra pentru arhitecți și proiectanți

Începând cu aspectul tradițional al șindrilei si mergand mai departe cu profile și culori clasice sau futuriste, oferta stilistica Decra acopera cele mai exigente cerințe estetice.

Ubic Importator Decra pentru Roamania

DECRA ACOPERĂ CELE MAI EXIGENTE CERINȚE ESTETICE

Sunt arhitect, de ce să aleg tigla metalică Decra?

Greutate redusă

Greutatea redusă face ca această soluție de învelitoare pentru acoperiș sa fie viabilă in cazul oricarui tip de structura a imobilului, indiferent ca este vorba despre zidarie cu sâmburi, cadre de beton, lemn sau structură metalica. Insa cele mai importante avantaje pe care le conferă greutatea redusa apar în cazul renovărilor. Structurile afectate de trecerea timpului pot fi descărcate de greutatea specifică mare a unei învelitori din ceramică sau beton fară a pierde nimic din aspectul architectural original.

Soluția estetică potrivită

Indiferent de destinația si de tipicul construcției sau de contextul architectural local, în gama de produse Decra găsiți întotdeauna soluția estetică potrivită.

In permanență venim cu soluții noi

In permanență încercăm să venim cu soluții noi, atât din punct de vedere tehnic cât si al formei și culorilor. Am ajuns sa realizam forme complet noi, neinspirate din învelitorile tradiționale pentru acoperiș, care sa vină în completarea arhitecturii moderne.

Livrarea in șantier

Formatul mic și elasticitatea țiglelor dau un grad ridicat de flexibilitate în cadrul procesului de montaj fiind astfel soluția optimă pentru acoperișurile cu un grad ridicat de complexitate a arhitecturii, formelor si curburii învelitorii acoperisului.

Suport tehnic

La solicitarea dvs. vă oferim suport tehnic sau inspirațional în funcție de cerințele proiectului pe care il dezvoltati.

Doriți să aflați mai multe detalii despre sistemul de acoperis Decra?

Mobil:
0758.758.505

Telefon:
0213.145.399

Email:
office@acoperis-decra.ro

Profile Decra

Decra Classic

Decra Classic

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Decra Classic propune o formă matură și consacrată, modelată de-a lungul timpului până la atingerea perfecțiunii estetice. Formatul de dimensiune mare, delimitat de o dublă profilare laterală și o curbură amplă la partea inferioară duc la un aspect fluid, modelat parcă de curgerea naturală a apei. Infațișarea de ansamblu ne duce cu gândul la acoperișurile caselor în stil neoromânesc ce încă mai pot fi admirate în centrele vechi ale orașelor din sudul Romaniei.

Decra Stratos L

Decra Stratos L

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Tigla metalica cu piatra Decra Stratos L este proiectată dimensional și ca formă să asigure un aspect rustic, atractiv și economic pentru toate acoperișurile cu înclinație de cel puțin 12°, specific zonelor de munte. Țigla metalică Decra Stratos oferă aspectul șindrilei din lemn tradițional , cu toate beneficiile unui acoperiș modern.

Tabla plana Decra

Tabla plana Decra

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Tabla plană Decra a fost concepută pentru a completa exigențele unui sistem complet de acoperiș premium și pentru a veni în întampinarea unor nevoi arhitecturale specifice .

Cu finisaj din piatră naturală, are o greutate specifică redusă, etanşeitate perfectă şi o perioadă de viaţă de două generaţii. Este disponibilă în toată gama de culori Decra, pentru a permite finisajele inerente unui acoperiș modern și pentru a facilita lucrări arhitecturale deosebite.

Decra Qube

Decra Qube

Oțel acoperit cu pudra polimerică


Qube este o nouă soluție pentru acoperișul dumneavoastra.
Acoperisul Decra Qube are o durată de viață mare, indiferent de climă și ambient.
Ca o formă suplimentară de siguranta, acordăm 40 ani garanție pentru acest produs.
Noul profil Qube are un aspect modern. Are doar 1/7 din greutatea unui acoperis din țiglă de beton. Desigur, Cube vine cu un pachet complet de accesorii.

Decra Elegance Matt

Decra Elegance Matt

Oțel acoperit cu pudra polimerică


Profilul DECRA Elegance simbolizeaza eficiența și simplitatea. Tiglele Elegance reflecta maiestria si vesnicia generatiilor anterioare si inspiratia arhitectilor si designer-ilor zilelor noastre. Este un profil cu finisaj mat, cu nervuri pronuntate, creat pe modelul tiglei trase, care adauga distinctie oricarei case.
Aspectul este clasic si intruneste calitatile tiglei ceramice.
Modulele sun disponibile cu finisaj satinat sau lucios. Panta minima a invelitorii este de 12°.

Decra Elegance Brilliance

Decra Elegance Brilliance

Oțel acoperit cu pudra polimerică


Profilul DECRA Elegance Brilliance simbolizeaza eficiența și simplitatea. Tiglele Elegance reflecta maiestria si vesnicia generatiilor anterioare si inspiratia arhitectilor si designer-ilor zilelor noastre. Este un profil cu finisaj lucios, cu nervuri pronuntate, creat pe modelul tiglei trase, care adauga distinctie oricarei case.
Aspectul este clasic si intruneste calitatile tiglei ceramice.
Modulele sun disponibile cu finisaj satinat sau lucios. Panta minima a invelitorii este de 12°.

un acoperis de o calitate neegalata pana in prezent