0731.066.140 / 0744.304.636 office@acoperis-decra.ro

Sistemul de acoperis Decra Classic

Insumaează toate atributele tehnice și estetice ale unui acoperiș, fapt care conferă calificativul EXCELENT țiglei metalice cu piată naturală Decra Classic, făcând-o preferata pieței de profil din toată Europa.

DECRA Classic – profilul numărul 1 în preferințele europenilor

Decra Classic

Decra Classic

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Decra Classic propune o formă matură și consacrată, modelată de-a lungul timpului până la atingerea perfecțiunii estetice. Formatul de dimensiune mare, delimitat de o dublă profilare laterală și o curbură amplă la partea inferioară duc la un aspect fluid, modelat parcă de curgerea naturală a apei. Infațișarea de ansamblu ne duce cu gândul la acoperișurile caselor în stil neoromânesc ce încă mai pot fi admirate în centrele vechi ale orașelor din sudul Romaniei.

Țigla metalică cu acoperire de piatră Decra Classic este alegerea preferată a arhitecților și beneficiarilor în majoritatea proiectelor urbane, acest produs vine cu o largă paletă coloristică. Oferă toate avantajele unui acoperiș modern și ușor, realizat din tablă de 0,45 mm cu acoperire de ZM 250 g/mp.

Insumarea tuturor atributelor tehnice și estetice dau un calificativ superlativ țiglei metalice cu piată naturală Decra Classic, făcând-o preferata pieței de profil din toată Europa.

Doriți să aflați mai multe detalii despre sistemul de acoperis Decra Classic?

Telefon:
0731.066.140
0744.304.636

Email:
office@acoperis-decra.ro

Sistemul complet de acoperis Decra

Decra este in masura sa ofere sisteme complete invelitori pentru acoperis fabricate in cadrul Grupului, incepand cu tigla metalica acoperita cu granule de piatra naturala, sistemul de colectare si drenaj pluvial, folie anticondens si o gama completa de accesorii.

DESIGN

Lungime modul

1.335 mm

Lățime modul

415 mm

Panta minimă

12° (21 %)

Acoperire modul

0.463 m²

Greutate modul

3,10 kg

Lungime acoperire

1.260 mm

Lățime acoperire

368 mm

Panta maximă

90°

Module /m²

2,16

Greutate /suprafață

6,70 kg/m²

CULORI DISPONIBILE

ANTIQUE GRAY

ANTIQUE RED

COAL BLACK

RED

UMBER BROWN

un acoperis de o calitate neegalata pana in prezent