0731.066.140 / 0744.304.636 office@acoperis-decra.ro

Sistemul de acoperis Decra Elegance Brilliance

Modulele de tiglă metalică cu finisaj lucios, Decra Elegance Brilliance sunt proiectate să asigure un finisaj atractiv și economic pentru orice tip de acoperiș.

DECRA Elegance Brilliance – profilul potrivit oricărui tip de acoperiș

Decra Elegance Brilliance

Oțel profilat cu finisaj lucios


Profilul DECRA Elegance simbolizeaza eficiența și simplitatea. Tiglele Elegance reflecta maiestria si vesnicia generatiilor anterioare si inspiratia arhitectilor si designer-ilor zilelor noastre.

Profil cu nervuri pronuntate, creat pe modelul tiglei trase
Adauga distinctie oricarei case
Aspect clasic ce intruneste calitatile tiglei ceramice
Disponibile cu finisaj lucios
Panta minima de 12°

Cu o greutate de 8 ori mai mică decât a țiglei clasice, sistemul depașește performanțele ceramicii, betonului și bitumului.
Modul de fixare îl face practic indestructibil. Calitatea suprafeței superioare este la înalțimea celor mai mari așteptari.
Pudra polimerică electrostatică, consolidată termic, este foarte elastică și rezistentă la radiațiile ultraviolete.
Acest sistem este perfect funcțional chiar și pe pante mici, de pana la 8°.
Decra® Elegance este sistemul cel mai popular în Germania, datorită fineții suprafeței ce inspiră organizare, eficiență și simplitate.

Mat sau lucios? Este o decizie ce ține de personalitate.
În ambele cazuri confortul și satisfacția sunt mai mult decât îndeplinite. Este de reținut că alegerea dimensiunilor modulelor și montajul pe lați dispuși la fiecare 37 cm, conduc la asigurarea unei fonoizolații foarte bune, chiar și la grindina.

Pentru a proteja cât mai eficient suportul de oțel, se folosește galvanizarea, min. 250 g de ZnMg/m².
Protecția suplimentară cu un strat de vopsea epoxidică și termoflexibilă a stratului de ZnMg, supus și el proceselor de oxidare ca majoritatea metalelor, are menirea să asigure premisele longevității.
Stratul expus la exterior este deosebit de elastic și foarte stabil la radiațiile UV.
Culorile nu pierd în timp mai mult de 5% din strălucirea lor originală.
Profilul special realizat ajuta la colectarea eficienta a apei de ploaie si a condensului.

Doriți să aflați mai multe detalii despre sistemul de acoperis Decra Elegance?

Telefon:
0731.066.140
0744.304.636

Email:
office@acoperis-decra.ro

Sistemul complet de acoperis Decra


Decra este in masura sa ofere sisteme complete invelitori pentru acoperis fabricate in cadrul Grupului, incepand cu tigla metalica acoperita cu granule de piatra naturala, sistemul de colectare si drenaj pluvial, folie anticondens si o gama completa de accesorii.

Decra va ofera posibilitatea sa alegeti dintre 4 modele de tigla metalica acoperita cu granule de piatra naturala sau vopsite in camp electostatic, disponibile intr-o gama larga de culori.

Modulele Decra vin intr-o mare varietate de forme si finisaje, avand menirea sa ofere solutia perfecta pentru orice acoperis cu panta de minim 10°. Un sistem complex de accesorii, produse in fabrica sau profilate de catre distribuitorii autorizati in functie de necesitatile particulare fiecarui proiect, completeaza sistemul, conferindu-i o etanseitate perfecta. Practic, Decra reprezinta cea mai buna tigla metalica, oferindu-va garantia unui acoperis durabil, etans, cu finisaje deosebite si cu costuri de intretinere scazute.

un acoperis de o calitate neegalata pana in prezent