decra icons3 tigla metalica cu acoperire de piatra

Sistemul de acoperis

Decra pentru arhitecti si proiectanti

Începând cu aspectul tradițional al șindrilei si mergand mai departe cu profile și culori clasice sau futuriste, oferta stilistica Decra acopera cele mai exigente cerințe estetice.

tigla metalica decra unic importator

DECRA ACOPERĂ CELE MAI EXIGENTE CERINȚE ESTETICE

outline

Sunt arhitect, de ce să aleg tigla metalică Decra?

rezistent la greutate tigla metalica cu acoperire de piatra

Greutate redusă

Greutatea redusă face ca această soluție de învelitoare pentru acoperiș – tigla metalica – sa fie viabilă in cazul oricarui tip de structura a imobilului, indiferent ca este vorba despre zidarie cu sâmburi, cadre de beton, lemn sau structură metalica. Insa cele mai importante avantaje pe care le conferă greutatea redusa apar în cazul renovărilor. Structurile afectate de trecerea timpului pot fi descărcate de greutatea specifică mare a unei învelitori din ceramică sau beton fară a pierde nimic din aspectul architectural original.

arhitecture tigla metalica cu acoperire de piatra

Soluția estetică potrivită

Indiferent de destinația si de tipicul construcției sau de contextul architectural local, în gama de produse Decra găsiți întotdeauna soluția estetică potrivită.

project management tigla metalica cu acoperire de piatra

In permanență venim cu soluții noi

In permanență încercăm să venim cu soluții noi, atât din punct de vedere tehnic cât si al formei și culorilor. Am ajuns sa realizam forme complet noi, neinspirate din învelitorile tradiționale pentru acoperiș, care sa vină în completarea arhitecturii moderne.

truck tigla metalica cu acoperire de piatra

Livrarea in șantier

Formatul mic și elasticitatea țiglelor metalice Decra dau un grad ridicat de flexibilitate în cadrul procesului de montaj fiind astfel soluția optimă pentru acoperișurile cu un grad ridicat de complexitate a arhitecturii, formelor si curburii învelitorii acoperisului.

customer service tigla metalica cu acoperire de piatra

Suport tehnic

La solicitarea dvs. vă oferim suport tehnic sau inspirațional în funcție de cerințele proiectului pe care il dezvoltati.

Doriți să aflați mai multe detalii despre sistemul de acoperis Decra?


intreaba 4 1 tigla metalica cu acoperire de piatra

Mobil:

Telefon:

0213 145 399

E-mail:

office@acoperis-decra.ro

profil decra classic tigla metalica cu acoperire de piatra

Decra

Classic

Oțel acoperit cu roca vulcanică

Decra Classic propune o formă matură și consacrată, modelată de-a lungul timpului până la atingerea perfecțiunii estetice. Formatul de dimensiune mare, delimitat de o dublă profilare laterală și o curbură amplă la partea inferioară duc la un aspect fluid, modelat parcă de curgerea naturală a apei. Infațișarea de ansamblu ne duce cu gândul la acoperișurile caselor în stil neoromânesc ce încă mai pot fi admirate în centrele vechi ale orașelor din sudul Romaniei.

profil decra stratos tigla metalica cu acoperire de piatra

Decra

Stratos L

Oțel acoperit cu roca vulcanică

Tigla metalica acoperita cu piatra Decra Stratos L este proiectată dimensional și ca formă să asigure un aspect rustic, atractiv și economic pentru toate acoperișurile cu înclinație de cel puțin 12°, specific zonelor de munte. Țigla metalică Decra Stratos oferă aspectul șindrilei din lemn tradițional , cu toate beneficiile unui acoperiș modern.

Profil tabla plana Decra

Tabla plana

Decra

Oțel acoperit cu roca vulcanică

Tabla plană Decra a fost concepută pentru a completa exigențele unui sistem complet de acoperiș premium și pentru a veni în întampinarea unor nevoi arhitecturale specifice.

Cu finisaj din piatră naturală, are o greutate specifică redusă, etanşeitate perfectă şi o perioadă de viaţă de două generaţii. Este disponibilă în toată gama de culori Decra, pentru a permite finisajele inerente unui acoperiș modern și pentru a facilita lucrări arhitecturale deosebite.

profil decra qube tigla metalica cu acoperire de piatra

Decra

Qube

Oțel acoperit cu pudra polimerică

Tigla metalica Decra Qube este o nouă soluție pentru acoperișul dumneavoastra.

Acoperisul Decra Qube are o durată de viață mare, indiferent de climă și ambient.

Ca o formă suplimentară de siguranta, acordăm 40 ani garanție pentru acest produs.

Noul profil Qube are un aspect modern. Are doar 1/7 din greutatea unui acoperis din țiglă de beton. Desigur, Decra Cube vine cu un pachet complet de accesorii.

Profil Decra Egance Matt

Decra

Elegance Matt

Oțel acoperit cu pudra polimerică

Profilul DECRA Elegance simbolizeaza eficiența și simplitatea. Tiglele Elegance reflecta maiestria si vesnicia generatiilor anterioare si inspiratia arhitectilor si designer-ilor zilelor noastre. Este un profil cu finisaj mat, cu nervuri pronuntate, creat pe modelul tiglei trase, care adauga distinctie oricarei case.

Aspectul este clasic si intruneste calitatile tiglei ceramice.

Modulele sun disponibile cu finisaj satinat sau lucios. Panta minima a invelitorii este de 12°.

Profil Decra Egance Brilliance

Decra

Elegance Brilliance

Oțel acoperit cu pudra polimerică

Profilul DECRA Elegance Brilliance simbolizeaza eficiența și simplitatea. Tiglele Elegance reflecta maiestria si vesnicia generatiilor anterioare si inspiratia arhitectilor si designer-ilor zilelor noastre. Este un profil cu finisaj lucios, cu nervuri pronuntate, creat pe modelul tiglei trase, care adauga distinctie oricarei case.

Aspectul este clasic si intruneste calitatile tiglei ceramice.

Modulele sun disponibile cu finisaj satinat sau lucios. Panta minima a invelitorii este de 12°.

Contacteaza-ne!
Te putem ajuta?
Buna ziua!
Va pot ajuta cu ceva?