0731.066.140 / 0744.304.636 office@acoperis-decra.ro

Sistemul de acoperis Decra Roman

Modelul țiglei metalice Decra Roman a fost conceput pentru a veni în întampinarea unor nevoi arhitecturale specifice precum şi a dorinţei de a avea un acoperiş în stil clasic mediteranean.

DECRA Roman – profilul cu aspect mediteranean

Decra Roman

Decra Roman

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Cu o greutate specifică redusă, etanşeitate perfectă în cazul condiţiilor meteo extreme fără a folosi nici un fel de sigilanţi şi o perioadă de viaţă de două generaţii, țigla metalică Decra Roman remediază practic toate neajunsurile pe care le are o învelitoare din olane tradiţionale.

Modulele de țigla metalică cu acoperire de piatră naturală Decra-Icopal sunt constituite dintr-un miez de oțel galvanizat de calitate pe ambele fețe cu grosimea tablei de 0,5 mm cu zincare la cald având 275 gr Zn / mp, cu o acoperire multistrat pentru protecție la coroziune și un finisaj de suprafață granular, oferind aparența țiglelor tradiționale din ceramică cu aspect mediteranean. Aspectul caracteristic al acestei țigle este însă menţinut prin profilarea semicirculară înaltă precum şi prin colorarea antichizată, în degrade pe un fond rosu ceramic.

Modelul este recomandat pentru acoperişurile simple, fară lucarne sau dolii.

Doriți să aflați mai multe detalii despre sistemul de acoperis Decra Roman?

Telefon:
0731.066.140
0744.304.636

Email:
office@acoperis-decra.ro

Sistemul complet de acoperis Decra


Decra este in masura sa ofere sisteme complete invelitori pentru acoperis fabricate in cadrul Grupului, incepand cu tigla metalica acoperita cu granule de piatra naturala, sistemul de colectare si drenaj pluvial, folie anticondens si o gama completa de accesorii.

Decra va ofera posibilitatea sa alegeti dintre 4 modele de tigla metalica acoperita cu granule de piatra naturala, disponibile intr-o gama larga de culori.

Modulele Decra vin intr-o mare varietate de forme si finisaje, avand menirea sa ofere solutia perfecta pentru orice acoperis cu panta de minim 10°. Un sistem complex de accesorii, produse in fabrica sau profilate de catre distribuitorii autorizati in functie de necesitatile particulare fiecarui proiect, completeaza sistemul, conferindu-i o etanseitate perfecta. Practic, Decra reprezinta cea mai buna tigla metalica, oferindu-va garantia unui acoperis durabil, etans, cu finisaje deosebite si cu costuri de intretinere scazute.

un acoperis de o calitate neegalata pana in prezent