0731.066.140 / 0744.304.636 office@acoperis-decra.ro

Sistemul de acoperis Decra Stratos

Tigla metalica cu piatra Decra Stratos este proiectată dimensional și ca formă să asigure un aspect rustic, elegant și atractiv

DECRA Stratos – aspect rustic, elegant și atractiv

Decra Stratos

Decra Stratos

Oțel acoperit cu roca vulcanică


Tigla metalica cu piatra Decra Stratos este proiectată dimensional și ca formă să asigure un aspect rustic, atractiv și economic pentru toate acoperișurile cu înclinație de cel puțin 12°, specific zonelor de munte. Țigla metalică Decra Stratos oferă aspectul șindrilei din lemn tradițional , proiectată în doua variante constructive și anume 0,45 mm cu galvanizare la rece cu AlZn 150 g/mp, și 0,5 mm cu zincare la cald cu Zn 275 g/mp.

Țigla metalică Decra Stratos are marginea din față a moduluilui îndoită în jos și pe cea din spate îndoită în sus si este profilat astfel încat să asigure o suprapunere perfectă, atât pe orizontală cât și pe verticală. Dimensiunile la care sunt profilate modulele țiglei metalice Decra Stratos permit instalarea mai rapida și cu mai puține elemente de prindere decât în cazul țiglelor tradiționale . O gamă largă de accesorii completează sistemul.

Doriți să aflați mai multe detalii despre sistemul de acoperis Decra Stratos?

Telefon:
0731.066.140
0744.304.636

Email:
office@acoperis-decra.ro

Sistemul complet de acoperis Decra


Decra este in masura sa ofere sisteme complete invelitori pentru acoperis fabricate in cadrul Grupului, incepand cu tigla metalica acoperita cu granule de piatra naturala, sistemul de colectare si drenaj pluvial, folie anticondens si o gama completa de accesorii.

Decra va ofera posibilitatea sa alegeti dintre 4 modele de tigla metalica acoperita cu granule de piatra naturala, disponibile intr-o gama larga de culori.

Modulele Decra vin intr-o mare varietate de forme si finisaje, avand menirea sa ofere solutia perfecta pentru orice acoperis cu panta de minim 10°. Un sistem complex de accesorii, produse in fabrica sau profilate de catre distribuitorii autorizati in functie de necesitatile particulare fiecarui proiect, completeaza sistemul, conferindu-i o etanseitate perfecta. Practic, Decra reprezinta cea mai buna tigla metalica, oferindu-va garantia unui acoperis durabil, etans, cu finisaje deosebite si cu costuri de intretinere scazute.

un acoperis de o calitate neegalata pana in prezent